autopoetsbedrijf Haarlem

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar dof voor je huis? Laat je bolide door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je toyota geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de fraaie glans die je bolide voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor de fraaiste resultaten zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Met sterke middelen en de meeste liefde leveren we jouw auto weer af. Zie op onze webpagina meerdere voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. In een zucht staat er dan weer een prachtig glimmende automobiel voor je huis waar je graag naar kijkt.

Dit gaat bekent in de oren klinken, zit je lekker in de Lada onderweg naar huis en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes erbij door fijne steentjes. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur ook mat, het is wel eens mooier geweest. Om je vierwieler dan weer volledig krasvrij te maken kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je Mercedes weer de uitstraling die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Ongeevenaard mooi toch al die sprankelende auto's die glimmen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Met onze glascoating service gaat ook jouw Audi er net zo mooi van worden, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Glas-coating is een transparante laag die over de laklaag is aangebracht, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je heilige koe. Het is van belang is dat de vierwieler eerst helemaal gepolijst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Na deze behandeling valt het vuil en nattigheid er zo van af, je vierwieler blijft helemaal droog.

Je Renault interieur laten schoonmaken zodat deze weer als nieuw is? Wij maken werk van het gehele binnenkant, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je interieur wilt laten schoonmaken? Na een aantal maanden is het interieur lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je neefje een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe lekker het auto interieur rook toen je je Renault net bij de dealer had opgehaald? Alle onprettige geuren die in het auto interieur zitten verstopt vernietigen we zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je Jeep volledig van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Natuurlijk kan je ook pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Je kan bij ons elke kant op, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig meer informatie aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw vierwieler fatsoenlijk hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je buurman wilt aanbevelen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Hoop je dat niemand kijkt als jij de deur opent? Wij polijsten je ford van links tot rechts tot elk deel weer schittert. De weersbeïnvloedingen doen je mercedes weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zorgen er voor dat de wonderbaarlijke glans die je vierwieler ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De gelakte laag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste uitslag. Met alleen de betere autowax voorhanden en de grootste kundigheid krijg je de auto weer in uitmuntende staat terug. Zie op onze website enkele voor en na foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent in de oren klinken, je rijd naar de verjaardag van je vriend en spontaan heb je allemaal krassen opgelopen door fijne steentjes. Spijtig, er valt jammer genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om weer in een fonkelende heilige koe te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar hebben we een andere methode voor. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat direct opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die sprankelende kleuren van een auto? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de laklaag. Met onze glas-coating service gaat ook jouw auto er net zo uit zien, is dat niet de droom waar je met regelmaat aan zit te denken? Glascoating is een transparante laag die over de laklaag is vastgehecht, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Alvorens de nano-coating kan worden gewreven behoort de vierwieler eerst zorgvuldig gepolijst te zijn wilt de gel blijven plakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere viezigheid van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een blinkende Mazda rondrijdt.

Je bolide interieur laten schoonwassen zodat deze weer als nieuw is? Niks van het interieur ontgaat aan onze verzorging, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat de bedoeling is. Als je je tante gaat ophalen dan is het een afgang als die een smerige autorit krijgt. De stoffen autostoelen komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe goed het interieur geurde toen je je Audi net bij de dealer had opgehaald? Alle onprettige geuren die het interieur rijk is halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je heilige koe honderd procent van binnen en buiten fris te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Uiteraard is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat jij ons opdraagt. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je oom. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze bedrijfswebsite een momentje van je tijd zodat je nog veel meer informatie kan verkrijgen.

Report this wiki page